enel
A Journey of Faith and Healing

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εδώ βρίσκονται οι απαντήσεις για κάποιες από τις συχνότερες ερωτήσεις που αφορούν το ταξίδι στην Αμπαντιάνια και στον Ιωάννη του Θεού.

1. Χρειάζεται να πληρώσω για να λάβω θεραπεία από τον Ιωάννη του Θεού;
Όχι. Η θεραπεία είναι εντελώς δωρεάν. Ούτε ο Ιωάννης του Θεού, ούτε οι βοηθοί του πληρώνονται για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Το μόνο που θα χρειαστεί να πληρώσετε είναι για τα φάρμακα – βότανα, εφόσον σας συνταγογραφηθούν κι αυτό επειδή η παραγωγή τους κοστίζει.

2. Χρειάζεται να προσκομίσω ιατρικές εξετάσεις όταν περάσω μπροστά από τον Ιωάννη του Θεού;
Όχι. Οι Οντότητες γνωρίζουν τι ακριβώς χρειάζεστε στο επίπεδο που βρίσκονται. Δεν χρειάζεται ούτε να αναφέρεται την πάθησή σας (σε περίπτωση που υπάρχει) ούτε να έχετε μαζί σας κάποια εξέταση.

3. Τι ακριβώς είναι το βότανο που συνταγογραφεί η Οντότητα;
Το βότανο ονομάζεται πασιφλόρα ή ρολογιά στα Ελληνικά, και είναι ένα όμορφο αναρριχητικό φυτό που μπορείτε ουσιαστικά να το βρείτε οπουδήποτε. Δίνεται σε κάψουλες και η κάθε κάψουλα αντιστοιχεί σε ένα φλιτζάνι αφεψήματος με το συγκεκριμένο βότανο. Αν σας έδωσε η Οντότητα πασιφλόρα, να θυμάστε πως το κάθε κουτί με κάψουλες, είναι ειδικά ενεργοποιημένο για το άτομο που συνταγογραφήθηκε. Ουσιαστικά, οι Οντότητες τα ενεργοποιούν ώστε να λάβετε την απαραίτητη θεραπευτική ενέργεια.

4. Είναι η Αμπατζιάνια (Abadiania) ασφαλές μέρος;
Ναι, το χωριό είναι αρκετά ασφαλές και το επισκέπτονται κάθε μήνα χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Είναι φυσικό να είστε κι εσείς προσεκτικοί με τα αγαθά σας, να κρατάτε το διαβατήριο και τα υπόλοιπα χαρτιά σας σε ασφαλές μέρος και να κλειδώνετε πάντα το δωμάτιο του ξενοδοχείου όταν φεύγετε από αυτό. Αν και δεν υπάρχει κίνδυνος εγκληματικότητας στο μέρος που βρίσκεται η κάζα, θα δείτε πως η αστυνομία είναι συνεχώς παρούσα, μετά από συνεννόηση με τον Ιωάννη του Θεού.

5. Τι είδους πρίζες υπάρχουν στη Βραζιλία;
220volt και 50hertz. Αν αποφασίσετε να φέρετε μαζί σας κάποια ηλεκτρική συσκευή όπως φορητό υπολογιστή ή πιστολάκι για τα μαλλιά, θα χρειαστείτε μετατροπέα, καθώς ο τύπος της υποδοχής είναι διαφορετικός. Με τον φορτιστή του κινητού συνήθως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

6. Υπάρχει διαθέσιμο internet;
Ναι υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που προσφέρουν υπολογιστή με σύνδεση στο Internet με μικρή χρέωση. Καθώς και ασύρματα δίκτυα είναι διαθέσιμα στις καφετέριες και σχεδόν σε όλα τα ξενοδοχεία.

7. Θα πρέπει να φοράω λευκά σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού;
Όχι. Χρειάζεται να φοράτε λευκά μόνο κατά τη διάρκεια των συνεδριών της κάζας. Δηλαδή κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Τα παπούτσια μπορούν να είναι οποιουδήποτε χρώματος. Όλες τις υπόλοιπες μέρες και ώρες, μπορείτε να φοράτε ότι χρώμα επιθυμείτε.

8. Χρειάζεται να είμαι Χριστιανός/ή ώστε να επισκεφθώ τον Ιωάννη του Θεού;
Όχι. Η δουλειά που πραγματοποιείται στη κάζα είναι ένας συνδυασμός Χριστιανισμού και Πνευματισμού. Αλλά έρχονται άνθρωποι ανεξάρτητα από την θρησκεία στην οποία πιστεύουν. Είναι όλοι καλοδεχούμενοι!

9. Τι εννοούμε με τους όρους «ορατή» και «αόρατη επέμβαση»;
Οι περισσότερες επεμβάσεις που πραγματοποιούνται στη κάζα είναι αόρατες και δρουν σε ανώτερα επίπεδα. Το φυσικό σώμα, επηρεάζεται έμμεσα μόνο. Όσοι λαμβάνουν αόρατο χειρουργείο, βρίσκονται σε ένα δωμάτιο μαζί με ανθρώπους που εγχειρίζονται στην ίδια στιγμή. Στη συνέχεια υπάρχει ένα πρωτόκολλο που ακολουθείται.
Κάποιοι άνθρωποι επιθυμούν να πραγματοποιήσει η Οντότητα μέσω του Ιωάννη του Θεού ορατή επέμβαση. Σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να υπάρξουν τομές, αφαίρεση όγκων, ράμματα ή οποιαδήποτε άλλη διαδικασία. Ο Ιωάννης του Θεού διαβεβαιώνει πως αυτό δεν είναι απαραίτητο προκειμένου να λάβουμε τη θεραπεία, απλώς αρκετοί άνθρωποι χρειάζονται να δουν ένα σημάδι επάνω τους ώστε να πειστούν πως έχουν θεραπευτεί. Ο λόγος που συνεχίζονται να γίνονται ορατές επεμβάσεις είναι μόνο για να «αυξήσει την πίστη». Οι άνθρωποι που επιλέγουν την ορατή επέμβαση δεν βιώνουν πόνο, δεν μολύνονται και ΑΝ αιμορραγήσουν είναι ελάχιστα.

10. Πόσα άτομα βλέπει σε κάθε συνεδρία η Οντότητα μέσω του Ιωάννη του Θεού;
Όλους όσους βρίσκονται στη κάζα για αυτό το σκοπό. Ο Ιωάννης του Θεού παραμένει στη κάζα, μέχρι να περάσει από μπροστά του και ο τελευταίος ενδιαφερόμενος.

11. Πόσο χρόνο χρειάζεται να παραμείνω στην Αμπαντιάνια ώστε να ολοκληρώσω τη θεραπεία μου;
Μπορείτε να μείνετε για όσο διάστημα εσείς επιθυμείτε! Η οδηγός προτείνει ως ελάχιστο τις δυο εβδομάδες και αυτό είναι και το διάστημα που διαρκούν τα ταξίδια συνήθως. Η θεραπεία σας, εξάλλου δεν διακόπτεται όταν φεύγετε. Το κανάλι παραμένει ανοιχτό, όσο αναζητάτε βοήθεια και καθοδήγηση από τις Οντότητες του φωτός!