enel
A Journey of Faith and Healing

ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗ ΚΑΖΑ

Όταν πλέον βρισκόμαστε στη κάζα υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να λάβουμε την θεραπεία (σωματική ή πνευματική).

Οι περισσότεροι έχουν στο νου τους μόνο την πνευματική εγχείρηση, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτός είναι μόνο ένας από τους πολλούς τρόπους που μπορείτε να λάβετε θεραπεία στην Αμπαντιάνια. Όσο βρισκόμαστε λοιπόν στο πνευματικό θεραπευτήριο της κάζας, προκειμένου να ωφεληθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο από την εμπειρία μας, ακολουθούμε, σύμφωνα με τις οδηγίες της οδηγού και του ίδιου του Ιωάννη του Θεού, τους περισσότερους, αν όχι όλους, από τους διαθέσιμους τρόπους με τους οποίους επιτρέπουμε στις Οντότητες του Φωτός να μας βοηθήσουν στην αποστολή μας.

Οι τρόποι που μπορεί κάποιος να λάβει θεραπεία από τη κάζα είναι οι εξής:

Το current room

 

current-roomΤο current room αποτελείτε ουσιαστικά από τρία δωμάτια μέσα στη κάζα. Μέσα σε αυτά, μπορείτε να καθίσετε με κλειστά τα μάτια και να προσευχηθείτε. Στο current room γίνεται σημαντική δουλειά, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θεραπεύτηκαν χωρίς εγχείρηση, απλώς πηγαίνοντας στα δωμάτια αυτά και καθόντουσαν. Δεν υπάρχει πρόβλημα εάν σας πάρει ο ύπνος. Οι ώρες που λειτουργούν είναι ίδιες με αυτές που βρίσκεται ο Ιωάννης του Θεού στην Casa. Να θυμάστε πως όσο βρίσκεστε εκεί, πρέπει να μένετε σιωπηλοί.

Η οδηγός θα σας πει κάθε φορά, σε ποιο δωμάτιο χρειάζεται να καθίσετε.

Τα χάπια που συνταγογραφεί η Οντότητα

herbsΤα χάπια που συνταγογραφεί η Οντότητα είναι 100% φυτικά από το φυτό πασιφλόρα. Πρόκειται για τα πάνω-πάνω φύλλα και τα άνθη του γνωστού φρούτου του πάθους. Η ποσότητα είναι σαν να πίνατε μια κούπα τσάι. Το κάθε χάπι έχει επιφορτιστεί από τις Οντότητες από την κατάλληλη ενέργεια που απαιτείται για το άτομο το οποίο συνταγογραφήθηκε. Γι αυτό το λόγο δεν επιτρέπεται να ανταλλάσσετε τα χάπια σας. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να ανοίγετε κάθε φορά ένα κουτί, να το τελειώνετε και έπειτα να ανοίγετε το επόμενο. Παίρνουμε ένα χάπι, 2 φορές την ημέρα μαζί με λίγο νερό.

Το νερό που έχει ευλογηθεί από τις Οντότητες

Το νερό που πίνουμε όσο βρισκόμαστε εκεί, φροντίζουμε να είναι ενεργοποιημένο από τις Οντότητες. Το προμηθευόμαστε από την κάζα. Το ξενοδοχείο που θα μένουμε φέρνει από την κάζα καθημερινά νερά, και έτσι δεν χρειάζεται να τα κουβαλάμε. Μπορείτε να επιστρέψετε νερό μαζί σας στο σπίτι στην Ελλάδα για εσάς ή για κάποιον άλλον. Εάν πιείτε απευθείας από το μπουκάλι, θα πρέπει να το καταναλώσετε μέσα σε 3 ώρες. Γι αυτό τον λόγο, το βάζουμε μέσα σε ποτήρια. Σε περίπτωση που πάρετε σπίτι ενεργοποιημένο νερό, μπορείτε να το συμπληρώνετε με νερό (όχι βρύσης) ώστε να το κρατήσετε για όσο επιθυμείτε.

Το πέρασμα μπροστά από την Οντότητα

second time lineΌταν περνάμε μπροστά από την Οντότητα, έχουμε πλέον καθαρίσει τη σκέψη μας, και είμαστε συγκεντρωμένοι στην ερώτηση που επιθυμούμε να θέσουμε. Η διάρκεια παραμονής μπροστά στην Οντότητα είναι λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Σε αυτά λαμβάνουμε απαντήσεις καθώς και οδηγίες για το πώς θα συνεχίσουμε αν χρειάζεται τη θεραπεία μας. Εφόσον χρειάζεται, η οδηγός θα είναι μαζί σας, για να σας βοηθήσει στη μετάφραση της ερώτησης και της απάντησης.

Η εγχείρηση από τις Οντότητες

Το πνευματικό χειρουργείο γίνεται μόνο αφού λάβουμε άδεια από την Οντότητα. Τα περισσότερα πνευματικά χειρουργεία είναι αόρατα και γίνονται ενώ παραμένουμε καθιστοί σε ειδικό δωμάτιο στη κάζα. Δεν μας ακουμπάει κανένας. Η εργασία των οντοτήτων επάνω μας γίνεται σε άλλα επίπεδα πέρα του φυσικού. Η οδηγός θα σας κατευθύνει, θα σας δώσει τις απαραίτητες οδηγίες και πληροφορίες και θα βρίσκεται εκεί μετά τη λήξη του – η διάρκεια κυμαίνεται από 15 με 40 λεπτά – ώστε να φροντίσει να μεταφερθείτε άμεσα στο δωμάτιό σας.

Crystal Beds

crystalBedΤα Crystal beds ορισμένες φορές μας προτείνει η Οντότητα να πάμε, αλλά μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή θέλουμε να το επιλέξουμε μόνοι μας . Είναι μια ακόμη ευκαιρία να δουλέψουν οι Οντότητες απάνω μας, ακόμα και τις μέρες που δεν βρίσκεται ο Ιωάννης του Θεού στην Casa. Προγραμματίζουμε το ραντεβού μας από το μαγαζάκι της Casas. Έχει μια μικρή χρέωση. Ξαπλώνουμε σε ένα κρεβάτι, ακούγοντας χαλαρή μουσική ενώ ταυτόχρονα, ειδικοί κρύσταλλοι φωτίζουν τα ενεργειακά μας κέντρα (chakras). H κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 20 λεπτά. Μπορείτε να προγραμματίσετε και για συνεχόμενες συνεδρίες. Η οδηγός προτείνει την πρώτη φορά που θα το δοκιμάσετε να πάρετε μία, προκειμένου να δείτε εάν σας ταιριάζει. Υπάρχει και στην Ελλάδα κρεβάτι κρυσταλλοθεραπείας από τη κάζα στη Νέα Ερυθραία. Επικοινωνήστε με τη Φαίδρα για περισσότερες πληροφορίες!

Καταρράκτης

Ο καταρράκτης ανήκει στην κάζα. Οι Οντότητες δουλεύουν επάνω σας όσο βρίσκεστε εκεί. Για να πάτε, απαιτείται ειδική άδεια από την Oντότητα. Γυναίκες και άντρες εισέρχονται στον καταρράκτη ξεχωριστά και κανένας δεν πηγαίνει μόνος του. Απαγορεύονται τα κεριά, τα σαπούνια, οι φωτογραφίες, τα βίντεο. Να θυμάστε πως είναι ένας τόπος προσευχής γι αυτό και είναι πολύ σημαντικό να παραμένουμε σιωπηλοί ή έστω να μιλάμε χαμηλόφωνα. Δεν πρέπει να πάρετε μαζί μας πέτρες από τον καταρράκτη, νερό ή οτιδήποτε άλλο.

Η σούπα

soupΗ σούπα είναι μέρος της θεραπείας. Αποτελείται από μακαρόνια και λαχανικά. Προσφέρεται δωρεάν τις ημέρες που βρίσκεται ο Ιωάννης του Θεού στην κάζα, μετά το τέλος την πρωινής συνεδρίας. Είναι πολύ σημαντικό να τρώμε την σούπα. Τις Τρίτες, μπορεί όποιος επιθυμεί εθελοντικά να βοηθήσει στο να φτιαχτεί η σούπα. Κόβονται τα λαχανικά ενώ ακούγονται προσευχές.

 

Προσευχές

triangleΚάθε πρωί, γίνεται μια ομαδική προσευχή στην κάζα. Πιάνουμε ο ένας το χέρι του άλλου και λέμε το Πάτερ ημών ο καθένας στην γλώσσα του δυνατά. Επίσης, κάθε βράδυ στις 8, στην κάζα γίνεται η βραδινή προσευχή στην κύρια αίθουσα. Μπορούνε όλοι να την παρακολουθήσουν. Η διάρκειά της είναι 40 λεπτά.